به گزارش سوک ؛ سید سجاد اقبالی در ارتباط با عمل جراحی لوزه یک پسر بچه ۹ ساله بوشهری که جراح یک عدد پانسمان را حین عمل در گلوی کودک جا گذاشته بود اظهار داشت: جا ماندن پانسمان در عمل اتفاق شایعی نیست اما نادر هم نیست، روش معمول این است که گاز پانسمان را حین عمل در گلو میگذارند تا خون وارد ریه بیمار نشود و بعد از پایان عمل هم پانسمان را برمیدارند اما در این پرونده، پانسمان از گلو برداشته نشده و این یک قصور پزشکی است.
وی گفت: هر چند این قصور پزشکی قابل پذیرش نیست اما این اتفاق به هیچ عنوان عمدی نبوده است.
اقبالی در پاسخ به این سوال که وقتی خانواده پسر ۹ ساله برای موضوع جا ماندن پانسمان در گلوی فرزندشان به پزشک مراجعه میکنند، متخصص مربوطه با الفاظ بدی با خانواده برخورد کرده و آنان را از مطب بیرون میکند، در مورد این رفتار پزشک متخصص گوش و حلق و بینی چه اقدامی خواهید کرد، گفت: طبیعی است این برخورد را نمیپذیریم، پدر فرزند هم برای رسیدگی به موضوع نزد ما آمد و قرار شده شرح واقعه را بنویسد تا ما پیگیری کنیم و منع فعالیت پزشک در اتاق عمل را اعلام کردیم.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: این پرونده در حال رسیدگی است و باید موضوع قصور یا خطای پزشکی و همچنین برخورد بد با بیمار مشخص شود تا بعد از آن نسبت به تصمیم در مورد پزشک متخصص اقدام کنیم.
اقبالی گفت: در این پرونده دو مسئله قصور پزشکی و بحث اخلاقی موضوع مطرح است اگر قصور پزشکی باشد که پرونده به نظام پزشکی ارجاع داده میشود و اگر هم بحث اخلاقی و برخورد بد با بیمار باشد این موضوع هم در مجرای قانونی خود رسیدگی خواهد شد.
وی افزود: هم اکنون در مرحله وصول شکایت هستیم یک طرف این پرونده شکایت خود را مطرح کرده و طرف مقابل هم باید دفاعیات خود را انجام دهد تا بعد از آن تصمیمگیری صورت گیرد.
بر اساس این گزارش اخیرأ در یک عمل جراحی لوزه روی پسر بچه ۹ ساله، خانواده وی بعد از چند روز متوجه میشوند باند پانسمان عمل، در گلوی فرزندشان جا مانده و برای بررسی موضوع نزد متخصص جراح میروند اما این پزشک برخورد بدی با این خانواده داشت که منجر به شکایت از پزشک میشود.