به گزارش تیتر اول بنه گز به نقل از سوک اگرچه مصطفی سالاری از ابتدای دولت یازدهم تا زمان خروجش از استان بوشهر بر طبل حمایت از مصوبه دولت و سامان دهی ته لنجی می کوبید اما مردم در عمل دیدند این مصوبه نه تنها هیج سودی برای استان به ویژه ملوانان و دیگر اقشار درگیری در آن نداشت بلکه وضعیت از قبل هم بدتر شد.
در حال حاضر حدود دو ماه بازار بوشهر در رکود به سر برده و علی رغم وعده های مکرر مسئولین اما سردرگمی دولتی ها در سامان دهی ته لنجی موجب شد تا بازهم بازاریان به میدان آمده و با تعطیلی واحدهای صنفی خود از دولت بخواهند هر چه سریع تر موضوع را رسیدگی کند.
هم اکنون ملوانان، شناورداران، بازاریان، کارگران کمرگ های استان و خانواده های آنان که حداقل یک سوم از جمعیت استان را تشکیل می دهند مدت هاست بیکار بوده و برخی از آنان به مسافرکشی و دیگر کارهای کاذب روی آورده اند.
علاوه بر این اقشار، مردم عادی و مصرف کنندگان نیز تحت تاثیر جلوگیری از تخلیه کالاهای ملوان در خرید اقلام موردنیاز دچار گرفتاری و دردسر شده و با افزایش قیمت انواع کالاها مواجه شده اند.
هم اکنون یک کیسه برنج در بازار با جهش قابل ملاحظه ای مواجه شده و به نظر می رسد قیمت ها از این میزان هم بالاتر برود.
روز گذشته ائمه جمعه برخی شهرهای استان بوشهر از جمله گناوه و دلوار نیز به شدت از روندی که دولت درخصوص ته لنجی ها درپیش گرفته است، انتقاد کرده و خواستار توجه بیشتر دولتمردان به حقوق مرزنشینان و مردم استان بوشهر شدند.
در حال حاضر به دلیل اظهارات ناپخته ای که نماینده همدان در رسانه ملی صورت داده است موجی از نارضایتی و ناراحتی در بین مردم استان بوشهر ایجاد شده و کار تا جایی پیش رفته که نماینده بوشهر، گناوه و دیلم خواستار برخورد قاطع با خجسته شد.
به نظر می رسد پس از گناوه سایر شهرهای ساحلی استان بوشهر که از طریق ته لنجی ارتزاق کرده و تنها کسب و کار مردم آن همانند پیشینیانشان ملوانی و تجارت از طریق دریاست به گناوه ای ها افزوده شوند.
باید دید مسئولین چه راهکاری برای نارضایتی های ایجادشده خواهند اندیشید؟