هشدار دامپزشکی بوشهر ؛ سراغ مرغ زنده نروید

آیا مرغهای در حال عرضه بقایای یک واحد غیرمجاز درگیر بیماریهای خطرناک نمی باشندکه اصولا” می بایست معدوم می شدند؟
روابط عمومی دامپزشکی استان بوشهر نسبت به مصرف مرغ زنده هشدار داد .

به گزارش سوک ؛ در بیانیه ای که توسط روابط عمومی شبکه دامپزشکی استان بوشهر به این پایگاه خبری نمابر شده ؛ آمده است:

– انتشار بیماری مهلک مشترک بین انسان و طیور نظیر آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان , سالمونلوز و …. – انتشار بیماریهای خطرناک در واحدهای صنعتی پرورش طیور مثل آنفلوانزا , نیوکاسل , گامبرو , برونشیت و … که تلفات گاها” ۱۰۰ درصدی درپی دارد

– پخش فضولات و ضایعات ناشی از کشتار مرغ زنده در سطح شهر و روستاها و ایجاد بوی متعفن و آزاردهنده

– رشد فزآینده انواع میکروب و ویروس در اثر جاری شدن خون و فضولات حاصل از کشتار در سطح معابر

– پخش شدن ضایعات حاصل از کشتار در سطح شهر توسط حیوانات اهلی ( گربه و سگ ) که علاوه بر توزیع مکانیکی میکروب و ویروس سبب دادن چهره زشت و ناپسند به شهر و روستا می شود

– صحنه کشتار می تواند تاثیر منفی بر ذهن و روان کودکان، نونهالان و زنان باردار داشته باشد

– کشتار مرغ زنده در سطح معابر سبب تجمع انواع حشرات از جمله مگس و … می شود که خود عامل توزیع انواع بیماریها می باشد

– انتشار آلودگی و درگیر شدن پرندگان مهاجر و تهدید محیط زیست

– انجام کشتار توسط افرادی که فاقد کارت تندرستی از شبکه بهداشت و درمان می باشند

– استفاده از چاقو , قیف های و … شدیدا” غیر بهداشتی در امر کشتار

– خونگیری ناقص در کشتار سنتی که باعث پرخون شدن و فسادپذیری سریع لاشه می گردد

– مرغ بدون هیچگونه بازرسی بعد از کشتار توسط بازرس ( دامپزشک ) مصرف می گردد

– باتوجه به دور انداختن قسمتی از اندرونه , پر و … مرغ کشتار سنتی فاقد صرفه اقتصادی می باشد

– ایجاد چنین صحنه های زشت کشتار و عرضه مرغ زنده در معابربا فرهنگ و آداب مدرن امروز همخوانی ندارد

لازم به یاداوری می باشد مرغ زنده سطح معابر دارای مجهولات بیشماری می باشد

– آیا در واحدهای صنعتی مجاز و یا در طویله های غیر مجاز پرورش گردیده اند؟

– آیا تحت نظر مسئول فنی دامپزشک و مهندسین علوم دامی پرورش یافته اند؟

– آیا در زمان مناسب تحت واکسیناسیون قرار گرفته اند؟

– آیا خوراک استاندارد مورد استفاده واقع شده است؟

– آیا مرغهای به ظاهر سالم از نظر بیماری سالم هستند؟

– آیا مرغها از زمان جوجه ریزی تا زمان اعزام به کشتار تحت نظر شبکه دامپزشکی بوده اند؟

– آیا در مواقع بروز تلفات در واحد پرورش دهنده نمونه برداری , آزمایشات و بررسیهای لازم انجام گردیده است؟

– آیا مرغهای در حال عرضه بقایای یک واحد غیرمجاز درگیر بیماریهای خطرناک نمی باشندکه اصولا” می بایست معدوم می شدند؟

از شهروندان محترم خواهشمندیم جهت حفظ سلامتی خویش و ارتقاء بهداشت عمومی از مصرف مرغ زنده خودداری نمایند.

قبلی «
بعدی »

۱ دیدگاه

  1. ممنون سایت خوبی دارید . به وبلاگ من هم سر بزنید http://chickenkiller.blogfa.com/

دیدگاه بسته شده اند