زمان فعالیت رسمی منطقه ویژه شمال استان/ مذاکره برای احداث پتروشیمی در دیر

  • توسط
  • مرداد ۲۹, ۱۳۹۵
  • دیدگاه غیر فعال شده است

139505251239169608388734تیتر اول : مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان بوشهر با بیان اینکه حداقل زیرساخت ها نظیر راه دسترسی، آب و برق برای منطقه ویژه شمال استان فراهم شده، گفت:  ۳۹۰۰ هکتار اراضی این منطقه حدفاصل شهر امام حسن به روستاهای لیلتین تا حصار با رویکرد نفت، گاز و پتروشیمی ثبت کرده ایم.

به گزارش تیتر اول به نقل از «خلیج فارس»؛ مهدی صفوی در نشستی خبری افزود: مطالعات شهرسازی آن پیشرفت ۹۰ درصدی دارد و اکنون پیگیر تاییدیه زیست محیطی آن از کشور هستیم که پیش بینی می شود تا ۲ ماه دیگر اراضی آماده تحویل به سرمایه گذاران باشد.

وی با بیان اینکه چند گروه سرمایه گذاری از حضور در این منطقه استقبال کرده اند، گفت: برای شروع کار ۲۰ میلیون متر مکعب خوراک روزانه برای منطقه ویژه شمال استان مورد موافقت وزارت نفت قرار گرفته، در حالی که تامین خوراک جدید با محدودیت زیادی در کشور مواجه است. این خوراک از خط ششم انتقال گاز که اطراف این منطقه است دریافت می شود.

به گفته وی، امیدواریم تا اوایل آبان ماه زمینه واگذاری اراضی به سرمایه گذاران فراهم شود و این منطقه رسما فعالیتش را آغاز کند.

تمایل یک شرکت سرمایه گذاری برای احداث پتروشیمی در دیر

صفوی همچنین از ابراز تمایل یک شرکت سرمایه گذاری بزرگ برای احداث پتروشیمی در شهرستان دیر خبر داد و گفت: هفته گذشته همراه با نمایندگان آن اراضی شهرک صنعتی دیر و مناطق مطلوب برای این موضوع بررسی شده است.

وی درباره میزان سرمایه گذاری آنها اظهار داشت: این موضوع در جواز تاسیس و سپس پروانه صادره از سوی سازمان صنعت و تجارت استان مشخص می شود و چون هنوز وارد این مرحله نشده اند، رقم سرمایه گذاری آنها مشخص نیست، ولی از حضور در دیر استقبال کرده اند.

بهره برداری از پست برق ۱۳۲ کیلو ولت تا شهریور

وی در بخش دیگری از این نشست خبری با اشاره به مشکلات ناشی از کمبود برق برای واحدهای تولیدی گفت: قرار است در هفته دولت پست ۱۳۲ کیلو ولت به بهره برداری برسد که مشکل شهرک صنعتی، سایت پرورش میگو شیف و منطقه ویژه اقتصادی را مرتفع می کند.

شهرک های فعال استان

صفوی در پاسخ به سوالی درباره میزان واحدهای فعال و راکد شهرک های صنعتی استان گفت: تاکنون ۳۲۲ واحد در شهرک های صنعتی استان به بهره برداری رسیده که بالای ۸۰ درصد آن فعال است. البته عمده تولید در این شهرک ها وابسته به آبزیان و نخیلات می باشد که فصلی است و عدم فعالیت در بخشی از سال به معنای تعطیلی نیست یا اینکه بعضا به دلیل مشکلات حوزه تولید، با تمام ظرفیت فعالیت ندارند.

وی فعالیترین شهرک های صنعتی استان ار بوشهر، برازجان و بندر ریگ دانست و گفت: شهرک صنعتی با زیرساخت هایی که ایجاد شده، فرصتی برای سرمایه گذاری و اشتغال در شهرستان ها محسوب می شود و فعالیت آنها به میزان استقبال سرمایه گذاران مرتبط است.

به گفته وی، سالانه ۳۰ هکتار اراضی شهرک های صنعتی به سرمایه گذاران واگذار می شود.

همکاری ضعیف بانک ها با واحدهای تولیدی بوشهر

وی همچنین درباره فعال شدن واحدهای راکد خاطرنشان کرد: برای پرداخت تسهیلات فعال‌سازی واحدهای صنعتی راکد و نیمه‌تمام ۲۷۹ واحد تولیدی در استان بوشهر شناسایی شده که ۵۱ طرح آن دارای پیشرفت بالای ۶۰ درصد دارند.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان بوشهر افزود: از ۳۸۳ طرح و واحد صنعتی ثبت‌نام شده در سایت بهین‌یاب ۱۱۸ مورد از آن‌ها به بانک‌ها معرفی شده‌اند که تاکنون ۶۳ مورد از آنها منجر به عقد قرارداد با بانک شده است.

وی همکاری بانک ها را برای پرداخت تسهیلات به بخش تولید در راستای مصوبه اخیر دولت رضایتبخش ندانست و گفت: در استان سرعت عمل لازم در بانک دیده نمی شود.

قبلی «
بعدی »