تیتر اول : شهرستان جم از جمله نقاطی در استان بوشهر می باشد که ارتباطی با خطوط آبرسانی نظیر کوثر ندارد و آب آن از چاه و چشمه ها تامین و پس از تصفیه در شبکه شهری و روستایی قرار می گیرد.
به گزارش تیتر اول به نقل از خلیج فارس ؛ اما با خشک شدن یا شوری همین منابع محلی، تامین آب در این شهرستان با دشواری بیشتری همراه گردیده و از طرفی خط انتقال آب از آبشیریکن سیراف نیز که از دو سال پیش استارت خورده و قرارگاه خاتم الانبیا پیمانکارش می باشد، متوقف است.
حالا شرکت های آبفا شهری و روستایی به سراغ تجربه برخی شهرها نظیر قم و برخی مناطق هرمزگان رفته که آب شرب بصورت کارتی توزیع می شود تا مدیریت توزیع همین منابع موجود به شکل بهتری صورت بگیرد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر گفت: با اعتبار ۲.۵ میلیارد ریال طرح فروش آب آشامیدنی کارتی در شهرستان جم اجراء شد.
کیقباد یاکیده با اشاره به تامین آب آشامیدنی شهرستان جم تصریح کرد: در راستای تامین آب آشامیدنی سالم و بهداشتی ۹ ایستگاه آب کارتی در شهرستان جم ایجاد شده است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر با بیان اینکه این ایستگاهها با اعتبار ۲٫۵ میلیارد ریال راهاندازی شده است افزود: آب شبکه شهری در شهرستان جم مورد استفاده شستوشو قرار میگیرد و آب مصرفی پختوپز و آشامیدنی از طریق ایستگاه آب کارتی تامین میشود.
یاکیده با بیان اینکه قیمت آب کارتی ۵۵ درصد کمتر از آب تصفیه بخش خصوصی در شهرها است گفت: ۲۰ لیتر آب تصفیه توسط بخش خصوصی هزار تومان به فروش میرسد در حالیکه از طریق ایستگاه آب کارتی ۴۶۰ تومان در اختیار مردم قرار میگیرد.
وی، با بیان اینکه آب چاههای شهرستان جم کیفیت مطلوبی برای آشامیدن ندارد افزود: آب شبکه آبرسانی جم به سبب فاقد کیفیت و لب شور بودن در راستای تامین آب آشامیدنی مردم، ایستگاههای آب کارتی در شهرستان جم ایجاد شد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر با بیان اینکه کارت این ایستگاهها از طریق آبفای جم توزیع میشود بیان کرد: روزانه بیش از ۳۰۰ متر مکعب آب تصفیه شده در مخازن ایستگاهها نگهداری و توزیع میشود.
یاکیده از اجرای طرح فروش آب آشامیدنی کارتی در روستاهای شهرستان جم خبرداد و گفت: بر اساس برنامهریزی انجام شده ۲ برابر ایستگاههای کارتی آب آشامیدنی شهری، این ایستگاهها توسط آبفار استان بوشهر در روستاهای جم ایجاد میشود.