البته بهتر است به جای اینکه خودتان را با خوردن مولتی ویتامینهای صنعتی و تقویتکنندههای شیمیایی تقویت کنید، سراغ میوهها بروید که همه نوع ویتامین و املاح معدنی مورد نیاز بدنتان را داراست؛ خواص درمانی میوهها را نباید دست کم گرفت.
ترش و شیرین، سبز و زرد و قرمز؛ هر کدامش عطر و بویی دارد و البته که مصرف روزانه یک عدد سیب بیماری را از شما دور میکند. این میوه سرشار از پروتئین، كلیسم، فسفر، آهن و انواع ویتامینهای B۳، B۲، B۱، A و ویتامین C است.
كیوی سرشار از ویتامین C است. مقدار پتاسیم آن از نظر وزنی تا حدی كمتر از موز است. همچنین دارای ویتامینهای A، E، کلسیم، آهن و اسید فولیك است. كیوی دارای مقدار زیادی آنزیم حلكننده پتاسیم به نام پاپایین است كه از نظر تجاری برای نرم كردن گوشت هم مفید است؛ بنابراین اگر غذایی پرگوشت و سنگین میل کردید، میتوانید با خوردن یک عدد کیوی، هضم آن را برای معده آسانتر کنید!
نارنگی
این میوه به دلیل ویتامین A فراوانی که دارد، برای پیشگیری از سرطان مفید است. البته نارنگی برای افراد چاق و همچنین برای کسانی که ترس از چاق شدن دارند، دوست خوبی است. همچنین در مواقع سرماخوردگی نباید از این میوه غافل شد که منبع غنی ویتامین C است و برای کاهش تب میتواند مفید باشد.
پرتقال
برای استفاده بیشتر از مواد غذایی پرتقال بهتر است كه پوست زرد رنگش را بگیرید و با پوست سفید و پرههای داخلش آن را بخورید چون مواد معدنی زیادی در پوست سفید آن وجود دارد كه اثر اسید موجود در پرتقال را خنثی میكند.
خرمالو
متاسفانه این روزها به دلیل تغییر سبک زندگی افراد و عادات ناسالم غذایی، انواع بیماریها افزایش یافته است. افراد به دلیل کمتحرکی، افراط در مصرف گوشتهای فرآوری شده و نخوردن میوهها و سبزیجات دچار بیماریهای کلیوی، کبدی و حتی نقرس میشوند.
میدانستید موز یکی از قدیمیترین گیاهان کشت شده در دنیا است؟! در واقع موز یک گیاه شبه درخت است که میتواند به ارتفاع ۹ متر هم برسد. با مصرف یک موز متوسط ۱۱درصد نیاز روزانه افراد بزرگسال به پتاسیم تامین میشود.
یک موز در روز به بهبود مشکلات عصبی و حتی فراموشی سالمندان کمک کرده و از یبوست پیشگیری میکند؛ البته یادتان نرود که به اندازه کافی آب بنوشید.